Liverfool ngan Chelsea kalah?Hah?Hah?Hahahahahaha

20 10 2009

Lama dah aku x merapu kat sini…sebenarnya memang macam dah malas dah…tapi kejadian hari Sabtu baru2 ni membuat tangan aku gatal nak menaip balik.

Lepas MU jual Ronaldo kepada RM, ramai orang ingat MU akan jatuh macam masa MU jual Beckham dulu.

Tapi nampaknya setakat ni…ok je aku tengok. Dah terbukti kejayaan MU yg lepas2 bukan bergantung pada Ronaldo sorang…dan Ronaldo bukan la hebat sangat…buktinya ada Ronaldo pun RM masih kalah, dan Portugal masih belum confirm layak ke World Cup 2010.

Yang nyata,team2 dlm EPL yang confident boleh menamatkan dominasi MU masih berhempas pulas. Tengok je game sabtu lepas…2nd n 3rd best team last season Liverfool ngan Chelsea kalah lagi utk kali ke4 n ke2. Last season Liverfool cukup bangga kalah sekali je. Tapi this season…baru main 9 game dah kalah 4 kali…apa citer ni Chiqu? Ni la waktu paling best nak kutuk Chiqu. Harap2 hari Ahad ni aku berpeluang lagi kutuk Chiqu kalau MU menang ngan Liverfool. Main kat Anfield? Anfield bukan lagi padang keramat untuk Liverfool……


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: