Congrats MU, Arsenal, Chelsea, MC…Sorry Liverfool…

17 08 2009

Musim perayaan baru dah bermula…perayaan apa? perayaan bola la…bukan Liga Malaysia la…Liga Malaysia nk buat pe… EPL la…Apa?? kenapa agungkan liga bolasepak penjajah?bukan nak agungkan liga diorang…masalahnya diorang main lg best dari liga kita…camana? kita nakkan game yang menghiburkan…bukan yg membosankan…yang asyik tuka format…asyik dgn masalah team xde duit,muflis, x byr gaji player.

Eh sori..terover plak…marah plak mat over nnt…Bukan apa..tgh excited ni sbb EPL musim baru dah start…dkt dua bulan gak boring sbb xde game bola kat tv yg best2 mcm ni…nk tunggu World Cup, tahun depan baru nak start, lambat lagi. Tapi tengok EPL ni lbh kurang mcm tngk World Cup la…sbb standard main smua world class.

So…setakat game yg berlangsung hari Sabtu (15/8) dan Ahad lepas (16/8), nilah keputusannya:

result

So setakat perlawanan pertama ni, smua pasukan pilihan terutama..ehem..ehem.. Setan Merah bejaya melepasi halangan kecuali…Liverfool..hahahaha..

Tp walau mcmanapun. setakat yg aku tengok semalam…MU vs Birmingham City…banyak lg yg MU kena buat kalu nak defend title tahun ni. (Owen bila nak score??)

ARS_EVEEVERTON 1  ARSENAL 6

MC_BLAMANCHESTER CITY 2 BLACKBURN 0

CHE_HULCHELSEA 2 HULL 1

LIV_TOTLIVERPOOL 1 SPURS 2

MU_BIRMU 1 BIRMINGHAM 0


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: