Hammpehhh!!!

21 08 2009

Tu je la yg mampu aku katakan bila mengetahui kekalahan Setan Merah. Aku x heran kalu Setan Merah kalah ngan Chelsea, Arsenal atau Liverfool, tapi….kalah ngan Burnley? Arrrgghhh….

Ntah la,xtau la nak ckp mcmana.dah la last week berhempas pulas nak menang ngan Birmingham…this week kalah plak ngan Burnley. Patutnya MU kena pandai amik kesempatan bila diberi peluang lwn dgn team2 yg baru promoted ni. Kalu mcm ni la gayanya, camana la nk lwn team2 lain yg lg kuat.

Mcm ni la dulu masa Beckham dijual ke R. Madrid. skrg Ronaldo pun dah dijual ke Madrid gak.so season ni aku rasa bukan season MU. so Arsenal, Chelsea ngan Liverfool bole la mencongak2 utk berebut piala sesama diorang.

Tp nmpk gayanya x bole lupakan Man City ngan Spurs. Man City, kelab kaya baru EPL dah menunjukkan kekuatan masa 1st game. 2nd game xtau lg..tunggu la ujung minggu ni. Spurs walaupun x shoping sgt mcm Man City, pun kena jaga2. Stakat 2 game ni diorang dah ada kt top table. Lg pun diorang ada Harry Redknapp, manager yg ada reputasi. tengok je la mcmana dia tarik Spurs naik balik dr tangga tercorot liga last season. Rata2 player Spurs season ni adalah sama mcm last season. so diorang xde masalah dr segi keserasian.

Ok la malas nk citer banyak2 tengok je la kat cni


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: