Satu je lagi!!!

14 05 2009

Pagi tadi MU lwn Wigan kat JJB stadium. Perlawanan yang kiranya penentu peluang MU untuk menang lagi kejuaraan liga. Kalu MU kalah,peluang ada lagi,tp kena mke sure baki lagi 2 game x kalah.

MU_WIG1

Tapi pagi td MU berjaya kalahkan Wigan 2-1, gol MU diskor oleh Tevez dan Carrick. So skrg MU dah 6 point depan Liverpool, tinggal 2 game je lagi, apa yang MU perlukan hanya 1 je point lagi. dan boleh pilihlah nak dapat 1 point tu masa bila. masa lawan Arsenal sabtu ni, atau lawan Hull hari ahad 24 mei ni.

MU_WIG2

Pagi td sekali lagi Tevez kasi ingat sama Sir Alex, “mau amik aku ka xmau?”. Tevez diturunkan sebagai pemain gantian, tapi 4 minit je lepas dia masuk terus dia score. aku pun x paham napa Sir Alex xnak sign terus Tevez jd regular player. mungkin dia ada perancangan lain agaknya. ntah sapa plak yg nak dibelinya. xkan dia nak lepas je Tevez tu, pastu promote Macheda jadi senior player?mgkn dia nk try buat macam Arsene Wenger kot, bg pluang pada pemain2 junior.

MU_WIG5

MU_WIG4

Tapi yang pastinya, Liverpool dah makin susah hati. Tahun ni xdapat menang apa2 gak, walaupun akhir2 ni, Liverpool nampak garang dan unbeatable. Kesilapan Liverpool pada pendapat aku ialah banyak sgt seri, sampai 11 kali. kalu diorg menang 3 game je drpd 11 yg seri tu, dah cukup utk diorang leading MU skrg. Gol difference diorang pun lagi baik.

MU_WIG3

So skrg x sbr tunggu game MU-Arsenal sabtu ni. Mungkinkah Arsenal akan dibelasah lagi?


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: