Treating My Angel’s Migrain

23 04 2009

Semalam ada orang merengek2 sbb sakit kpala. sakit kpala sbb dok ngadap buku dan komputer. maklum la org nk exam.

Slalunya mak cik ni kalu sakit kpala ada satu ubat je.

kalu korang ingt citer nujum pak belalang yang p. ramlee punya tu, masa puteri si bujur sirih tu sakit olok2, pak belalang kata ubat dia ialah dia kena jalan2 amik angin pukul 11 mlm.

tapi my angel ni ubat dia plak, kena jln2 amik angin d shopping complex x kira pkul brpa, asal shopping complex tu bukak.

So sesampainya aku kt umah pkul 7.30 mlm, pkul 8 trus siap utk bwk dia keluar. stkt kt seremban ni, cuma jusco seremban 2 je yg menepati kriteria. so ke situlah arah tuju kitorang.

Bkn nk shoping pun, cuma p mkn je. mulanya payah gak nak decide nk mkn kat ne. drpd pizza hut ke kenny rogers, last2 mkn kat secret recipe (ye mmg secret recipe ada dkt je ngan umah aku kat taipan senawang tu,tp sbb nak amik angin shopping complex tu sbb tu la kena p jusco).

Ni la makanan yg diorder

srCheeze choc, chocolate indulgence, sundae, ice lemon tea, tom yum kung, chicken cornish.

Lantak smpai buncit prut.

Abis makan balik umah, dgn harapan sakit kpala dia dah ok. tp nmpk gayanya x ok gak. aduss…kronik sungguh. nak buat cmna, shoping complex pun dh tutup.

Sudahnya ari ni dia sendiri klua p cari ubat kat shopping complex lain plak ngan kawan2 dia.

Stakat aku call dia td, drpd cara percakapannya tu, mcm dh ok la kot.

Ok la yang, u nk p mana pun u p la. jgn lupa weekend ni ada exam udah la ye…


Actions

Information

7 responses

23 04 2009
nowwacute

AILEBIU LAAAAA…MWAHS..MWAHs…

24 04 2009
aneem

hehhehehhehe….aku dah jadi mangsa kedua melayan dia la….hahahhaha…ha sampai ke Klang aku bawak dia…..

23 04 2009
Obat Penenang…. « Peek A Boo on Nowwa’s Life!

[…] post sini.Saksi bernyawa yang aku perlukan obat penenang.Walaupun dah melantak kat Jusco S2..still aku perlu […]

25 04 2009
Lela Manja

Ngades2 sungguh..
Seb baek aku kat gobak. Kalu aku free time tu, kompem kena angkut ke klang jugak! hahaha… (ayat jeles sebenarnyer nih…!! nyampessss kowang….)

25 04 2009
Lela Manja

Gobak tu GOMBAK, bukan gobok or gabak yer…. kibod urup M saye masih lagi x kebah demamnyer. Nowwa, bila kau nk repair nih??

25 04 2009
nowwacute

Aku ngades2..jadik mangsa je ikut org gi Klang tu..hahha..tapi suker..suker…aku dtg ahad ni aku repair laaa….

29 04 2009
Lela Manja

Tipu! x repair pon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: