Haha…Sukanya Aku!!!!

23 04 2009

Kalah pada Everton dlm FA Cup semi final mmg menensionkan smua peminat MU. apatah lagi bila melihatkan sepakan penalti lemah Ferdinand dan Berbatov yg mudah diselamatkan oleh Howard. tapi menang dgn Portsmouth pg td sekurang2nya menghidupkan balik peluang MU utk defend title Premier League.

mu_por

Lebih menggembirakan bila Liverpool pun hanya mampu seri 4-4 dgn Arsenal mlm td, Chelsea pun seri dgn Everton pg td. Keputusan tu telah mnyebabkan MU skrg dah ada kelebihan 3 mata dari Liverpool dan masih ada 1 game extra.

che_evePg td aku sempat gak la tngk baki 20 minit prlwnn tu. bgn kul 4.30 pg. bkn bgn psl nk tngk game tu.mmg tu la time aku bgn pg2 kalu hari keje.tp sbb kbtulan ada game tu aku pun tngk la.

liv_ars

Apa2 hal pun tq la kpd Arsenal dan Everton, wlaupun Everton gak pskn sama yg singkirkan MU dr FA Cup,tp kira dia balas budi balik la sbb tolong jauhkan lg MU dr Chelsea. utk Liverpool, mmg x dinafikan jentera serangan dia mmg power. tp defend nmpknya kena improve lg la. rugi je dh score 4 gol, tp kene 4 gol gak.

Tp everton mmg team yg liat la.aku tau dah tactic diorang bila lwn team kuat2 ni mmg diorg akn bertahan gila2 punya. sbb tu la Benitez bengang gila ngan Everton ni.Mana ada team mcm Liverpool, Chelsea, Arsenal atau Setan Merah yg dpt kalahkn Everton musim ni.kalu ada pun dpt score 1 gol je.

Yang penting skrg MU dh kembali kt atas, lebih 3 mata dan kurang 1 game. tp cmna pun ari sabtu ni kena jaga2 la skit.lawan strusnya ialah Spurs. kalu ikut form table , Spurs adalah psk ketiga terbaik. lg pun di bawah bimbingan Harry Redknapp, Spurs dah makin meningkat.

Good Luck, Setan Merah!!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: