Blog Baru?

20 04 2009

X la baru pun sbenarnya. masih kat tmpt lama (wordpress), tapi address suda tuka skit.

Napa delete blog lama? xde apa saja. lg pun blog tu bkn ramai sgt org baca pun. so kalu delete pun xde bg kesan apa.

Tak banyak beza dgn pun blog yg ni dgn yg dulu. cuma yg ni dah ada category. lg pun aku suka citer psl 2 benda je, pasal bola, pasal metal.

bukan la aku ni pakar atau tau bnyk bnda psl bnda2 tu.

aku x mahir sgt psl taktik or teknik main bola ni. paling tinggi pun aku cuma penah jd wakil skolah je. tu pun hanya memanaskan bangku simpanan. tapi sbb masa tu pemain simpanan x disdiakan bangku, jd hanya memanaskan rumput di tepi padang je la.

aku pn bkn pndai nk citer psl muzik. main gitar pun x pandai.nyanyi bole la. tp x reti nk buat suara growl mcm kbnykn pnyanyi death metal. stakat nk nyanyi macam Joacim Caans (Hammerfall) bole la. tp xde plak karaoke lagu2 camtu, kalu x dh lama aku memeritkan tekak nyanyi lagu2 camtu. tp cuma lagu2 terpilih la. lagu yg liriknya “menyimpang” xleh la kan.

Tp aku mmg suka dua2 benda ni. mgkn x ramai yg memahami, tp itu la aku. itu la hiburan aku. x perlu terkinja2 di disko2, x perlu diuliti GRO2 di kelab2 dangdut. X perlu menyakitkan telinga dgn deruan motor mat rempit.

Tp ada satu yg berupaya mengatasi kebolehan dua benda ni mmberi ketenangan kpd aku…MY ANGEL and her life.

p4190600


Actions

Information

3 responses

21 04 2009
nowwacute

Congratulations & welcome again…

21 04 2009
Majordear

TQ syg…luv u

21 04 2009
Lela Manja

Piwitttttttttttttttttttttttttttt…

*terer ah kau MD, makin maju kehadapan!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: